Bra behandling efter skada från springtur

Jag bor i Åkersberga, jag har bott här under flera års tid, det är en mysig ort och jag trivs väldigt bra här. an har närhet till Stockholm men bor ändå utanför staden med närhet till frisk luft och natur. Det är nog inte speciellt många plaster i världen där man har tillgång till en såpass lugn plats så nära en huvudstad. Jag jobbar inne i Stockholm och tar varje dag pendeln till och från jobbet, ibland tar jag bilen men det är väldigt sällan. För ett par år sedan, under vintern, när jag var ute och sprang med en kompis i Täby så halkade jag i en nedförsbacke och trillade illa. Det blev en riktig whiplash när jag landade på ryggen. Efter det så hade jag en hel del problem med ryggen och nacken så jag besökte en kiropraktik i Åkersberga. Kiropraktiken heter Waxholmskliniken. Det är en kiropraktik för alla som befinner sig i och kring Stockholm, Danderyd, Täby, Åkersberga och Vasastan bland annat. Jag gick till Waxholmskliniken en tid efter min vurpa, jag berättade vads som hänt och de påbörjade behandlingen. Efter två besök där så var all min värk borta. De gav mig också ett par träningsövningar och stretchövningar som jag skulle göra. De är väldigt effektiva med sin kiropraktik för mig i Åkersberga. Deras kiropraktorer är riktigt duktiga, kunniga och erfarna, de har hjälpt ett antal personer genom åren. Det märkte man på deras effektivitet och systematik. Utöver deras kiropraktorer så erbjuder de också andra behandlingar, bland annat lymfmassage. Lymfmassage är en behandling som stimulerar blodkärlen för en främjad blodomloppsfunktion vilket ökar prestationsförmågan och välmåendet. Jag har ett råd för dig som brukar springa på vintern, var försiktig, spring på sommaren istället, det gör jag sedan dess…