En snygg makeup när jag skulle på kalas

Tjabba! Skulle på ett stort kalas vilket inte är varje dag man blir bjuden på. Såklart så ville jag se så bra ut som möjligt så jag tog en sväng på stan och köpte snygga kläder och så var det en sak till som jag gjorde, och det var att boka en tid till Studio ColourfulBeautiful som är en salong som erbjuder makeup i Linköping.  

Samma dag som jag skulle på kalaset så gick jag först till Studio ColourfulBeautiful och fick en fin makeup och jag är glad över att jag gick dit för det här med att sminka mig är inte riktigt min grej och har aldrig varit. Jag brukar bara lägga på lite mascara på morgonen och så är det bra med det men jag är ju väl medveten om vad en snygg sminkning kan göra för utseendet och vice versa. Jag ville helt enkelt inte förstöra mitt utseende genom att sminka mig själv så det var därför jag dagen till ära gick till Studio ColourfulBeautiful, och när det var klart med makeupen så var det knappt att jag kände igen mig själv när jag såg mig i spegeln och jag kan bara säga att jag blev riktigt nöjd. Jag skulle inte tro något annat utan att det är en och annan av er som också skulle vilja gå till denna salong i Linköping för att få en makeup lagd, och det är inte bara en salong för alla som är intresserade utav en makeup i Linköping då de erbjuder många andra skönhetsbehandlingar också som sugarring och fransbehandlingar. Jag tycker att det vid speciella tillfällen i alla fall är bra att man kan få hjälp att sminka sig för att få fram den vackraste versionen av sig själv! Jag kommer därför att besöka denna salong flera gånger men vi får se när det blir härnäst!