Nu vill man vara fin i kropp och själ under sommaren

Sommaren är här i Helsingborg och det är återigen dags att springa runt med kjolar och bara ben, det är lätt den bästa tiden på året och den kan inte ens liknas vid kvalitén som råder under de andra årstiderna. Alla är så glada, positiva och spontana, det är mycket folk på stan och alla hälsar på varandra och bjuder på leenden. Det hör inte till vanligheterna. Jag har under de senaste åren, för att öka smidigheten och den spontana auran, vaxat mina ben under sommaren. Det har varit extremt skönt. Vanligtvis så brukar jag raka benen några gånger i veckan då jag tycker att det är mycket finare så på bruna ben. Men genom att genomföra en vaxning så sparar jag tid och vaxningen håller i flera veckor utan att håret kommer tillbaka. Jag brukar utföra min vaxning i Helsingborg på samma ställe som jag även har fått massage och ansiktsbehandling. De är väldigt duktiga och effektiva i deras behandlingar. Skönhetssalongen som erbjuder vaxning och massage i Helsingborg, heter Angelique Hud & Kropp. De har bred erfarenhet inom branschen och olika typer av behandlingar, deras medarbetare är utbildade för att kunna förse deras klienter med bästa möjliga behandling inom alla kategorier. Deras behandlingar rör mestadels skönhet men vissa behandlingar kan också ges i läkande och behandlande syfte, exempelvis mot hudbesvär eller muskelsmärtor. Angelique utför professionella tjänster till förmånliga priser till kunder över hela Helsingborg.